Невиправні фантазерки або нахабні брехухи: 5 імен жінок, які рідко говорять правду

Знаючи тільки ім'я людини, вже можна скласти про неї певне уявлення, адже в ньому криються головні риси характеру, манери поведінки та звички. Наприклад, деякі імена видають жінок, які схильні багато фантазувати, перетворюючи бажане за реальність та надмірно прикрашаючи дійсність.
Кажучи просто, ці дівчата – брехухи, причому невиправні.
Ксенія
Жінки, що носять дане ім'я, – дуже допитливі та невгамовні. Вони всюди сунуть свого носа і завжди хочуть здаватися найкращими в очах оточення. І якщо для цього потрібно збрехати, це буде для них не складною задачею.
Крім того, для Ксеній перекладати власну провину на когось іншого і звинуватити у всіх своїх бідах – звична справа.
Олександра
Дівчата на ім'я Олександра дуже люблять поговорити, підтримати бесіду. Також вони люблять попліткувати і не соромляться у будь-яку дискусію "вставити своїх п'ять копійок".
Вони завжди і все знають, мають впевненість у тому, що і кому краще робити і видають себе за досвідчених і обізнаних абсолютно в усьому. Але насправді їхні уявлення бувають дуже далекими від реальності.
Лариса
Власниці цього імені – жінки, з якими варто бути дуже обережними. Вони ніколи не змінюють свою думку, навіть якщо їм надають усі докази того, що їхні ствердження – відверта брехня.
Крім того, зазвичай у будь-якому товаристві Лариси – головні пліткарки, які можуть вигадати будь-що про будь-кого, щоб використати це для власної вигоди.
Наталя
Більшість з цих жінок насправді не вітають брехні. Проте у кризовій ситуації вони вважають за краще сказати неправду, щоб не ускладнювати обстановку. Тобто вони не підтримують твердження про "гірку правду" і "солодку брехню", вважаючи останню ідеальним варіантом для швидкого покращення при будь-яких складнощах. Але це не завжди допомагає їм.
Ірина
Добрі та чуйні Ірини вміють легко і невимушено обманювати, якщо відчувають таку потребу при вирішенні якихось справ. Вони обманюють і сторонніх людей, і друзів, і найрідніших. А також вони дурять самих себе, починаючи вірити у власні вигадки. Не страшно, коли це стосується якихось дрібниць, а от коли вони брешуть про насправді важливі речі, вводячи людей в оману, це суттєво впливає на людські долі.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment